Zkuste českou variantu na francouzské ovocné koláče... Ta s broskvemi stojí za to!
Na sladké těsto, které by mělo po zpracování zůstat alespoň jednu hodinu v lednici nebo jiném chladném místě, potřebujeme:
- 340 g hladké mouky
- 150 g másla
- 90 g moučkového cukru
- 2 celá vejce
- špetka soli
- 250 g měkkého tvarohu
- 1/2 sáčku vanilkového pudingu
- 1 vanilkový cukr
- 1 celé vejce
Peče se na 200° C přibližně 20-25 minut. BON APETIT!
4 x komentováno:
Vyzkoušela jsem ho na oslavu narozenin a všem moc chutnal!
Skvělé...
jednoduché a výborné:)
jednoduché a výborné..ze zbytku pudinku a šťávy z ovoce jsem ještě udělala želé polevu.
Okomentovat