Je to easy.
Sušené švestku obalíme do plátku slaniny. Slaninu i švestku probodneme párátkem. Opečeme na pánvi a na závěr flambujeme slivovicí.
Easy.
sobota 6. ledna 2007
Švestkový předkrm
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Je to easy.
Sušené švestku obalíme do plátku slaniny. Slaninu i švestku probodneme párátkem. Opečeme na pánvi a na závěr flambujeme slivovicí.
Easy.
Recepty pro obecné blaho. Krátké recenze podniků. Žádný junk food.
2007 Design od Free CSS Templates | Upraveno pro Blogger Blog and Web
2 x komentováno:
varianta - švestku nacpat tvrdym sýrem, oblíknout slaninou, zabít párátkem, obalit v karamelu a vrhnout na pánev smahnout. Neuvěřitelné - překvapivě dobré.... dialog chutí (pravda složitější)
varianta varianty ....ten sýr vynechat
Okomentovat