pátek 27. července 2007

MEDajlonky na MEDu

Suroviny: vepřová panenka, česnek, med, sojová omáčka, olivový olej, pepřové koření

Připrava:
panenku rozkrájíme na medajlonky, dle velikosti na cca. 6 kusů, rozklepeme a prokořeníme směsí pepřů, necháme chvíli uležet. K přípravě medové omáčky... na plátky nakrájíme česnek, ten na lehce zpěníme na olivovém oleji, prídáme dvě lžíce medu a necháme rozustit, poté přidáme sojovou omáčku a necháme společně pěkně probublat...
Medajlonky děláme na pánvi jako steaky, těsně před tím, než jsou hotovy, přelijeme hotovou omáčkou a necháme pár minut na mírném ohni.
Servírujeme např. se salátem (viz foto.)

...Dobrou Chuť

1 x komentováno:

Anonymní řekl(a)...

Tento recept nás nadchnul! Moc za něj děkujeme a všem vřele doporučujeme.